SHISHA LOUNGE


 

Onze Shisha Lounge (waterpijp lounge) op het dak van de trailer is spectaculair! Combineer de event trailer, met de botsauto én onze Shisha Lounge op het dak van de trailer, dan hebben je  bezoekers een spectaculaire belevenis! Het gebruik van een Shisha waterpijp, oftewel 'hookah' is fun, trendy, sociaal en bovenal lekker! Onder het genot van een drankje met collega's of vrienden is het ultiem genieten in de lounge.

Wij gebruiken uitsluitend producten van premium-hookahs. De beste tabakssoorten horen erbij als het gaat om genieten van een waterpijp.

BOTSAUTO-MAN VOOR SPECTAKEL OP JOUW EVENT

Shishabucks-Cloud-Micro-Gunmetal-Grey

Wij kunnen met onze event trailer overal komen. Als Shisha Lounge kunt je onze trailer huren, maar vanzelfsprekend is hij multi-inzetbaar en kun je kiezen om het benedendek van de trailer als bar te gebruiken.

 

Ook op beurzen, exposities, VIP-settings en paradox kun je jouw gasten op niveau ontvangen. Er is geen enkele andere trailer die op deze wijze indruk maakt op uw klanten of gasten.

 

Als je de trailer als shisha lounge huurt moet je niet vergeten bij ons een 'waterpijp verzorger' in te huren, mits je zelf de expertise hebt om de kolen te laten gloeien en tabak te verwisselen.

 

Bel ons gerust voor meer informatie zodat wij jouw event of service uit handen kunnen nemen om de juiste indruk te maken op jouw klanten en gasten.

  • moodwagon_facebook
  • moodwagon_instragram
  • moodwagon_linkedin

© 2020 MOODWAGON powered by botsauto-man

Brusselseweg 800, 6219 NP Maastricht - +31653511980 - info@moodwagon.com

KvK-nr. 27243424 - Btw-nr. NL.179158247B01 - IBAN NL55INGB0004513022  - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring 

* Premium Suppliers *

Flexfurn_logo_cmyk.png
Logo DGT Horeca.png
oamkb.png
nieuwe-Soeters-logo.png
Logo HoC 2019.png
logo RPO-rebema.png
Logo_Mtcc_naw_kleur.png
Triasklein.jpg
Logo-PremiumHookahs-transparant.png
Nefra-logo.png