SHISHA LOUNGE


 

Onze Shisha Lounge (waterpijp lounge) op het dak van de trailer is spectaculair! Combineer de event trailer, met de botsauto én onze Shisha Lounge op het dak van de trailer, dan hebben je  bezoekers een spectaculaire belevenis! Het gebruik van een Shisha waterpijp, oftewel 'hookah' is fun, trendy, sociaal en bovenal lekker! Onder het genot van een drankje met collega's of vrienden is het ultiem genieten in de lounge.

Wij gebruiken uitsluitend producten van premium-hookahs. De beste tabakssoorten horen erbij als het gaat om genieten van een waterpijp.

Shisha Lounge Moodwagon
Moodwagon Shishalounge

BOTSAUTO-MAN VOOR SPECTAKEL OP JOUW EVENT

Botsautoman_moodwagon_botsauto.JPG_2.JPG
Botsautoman_moodwagon_botsauto.JPG
Shishabucks-Cloud-Micro-Gunmetal-Grey
Logo-PremiumHookahs-transparant.png

Wij kunnen met onze event trailer overal komen. Als Shisha Lounge kunt je onze trailer huren, maar vanzelfsprekend is hij multi-inzetbaar en kun je kiezen om het benedendek van de trailer als bar te gebruiken.

 

Ook op beurzen, exposities, VIP-settings en paradox kun je jouw gasten op niveau ontvangen. Er is geen enkele andere trailer die op deze wijze indruk maakt op uw klanten of gasten.

 

Als je de trailer als shisha lounge huurt moet je niet vergeten bij ons een 'waterpijp verzorger' in te huren, mits je zelf de expertise hebt om de kolen te laten gloeien en tabak te verwisselen.

 

Bel ons gerust voor meer informatie zodat wij jouw event of service uit handen kunnen nemen om de juiste indruk te maken op jouw klanten en gasten.