OVER ONS

Hij was plotseling een ware hype in België. Michel Walta uit Maastricht reed op een zondag in zijn botsauto per ongeluk door het beeld van het Belgisch journaal. Media begonnen een massale zoektocht: wie was de 'botsauto-man'? Zonder het door te hebben was Michel zo door het beeld van de uitzending gereden tijdens een serieus verhaal van de Belgische burgemeester.

Dankzij de aanpassingen door de botsauto-man en een special accupakket onder de zitting kan de botsauto een behoorlijke afstand afleggen en haalt deze een snelheid van 18 kilometer per uur. Officieel valt de botsauto in de categorie speeltoestellen, zoals elektrische skelters. Je mag dus op het voetpad of fietspad rijden.

botsauto-man_Michel Walta.jpg
botsauto-man_Michel Walta_cafe.jpg

NAAR HET CAFE

Tijdens de ritjes van de botsauto-man in het botsautootje krijgt hij veel bekijks. Mensen gaan stapvoets rijden om mij te kunnen zien en filmen, mensen zwaaien en vrachtwagens toeteren. Iedereen heeft er plezier in! Michel gaat er geen boodschappen mee doen want dan komt hij niet meer weg, iedereen wil een foto of een ritje maken! Op een event maakt de botsauto-man een feestje ervan, zeker in combinatie met de event trailer MOODWAGON en de sisha lounge.

SERVICE

Aan alles is gedacht om het de deelnemers van een event zo feestelijk mogelijk te maken. Aan boord van de MOODWAGON bevinden zich o.a. een verse koffiemachine, koeling, bier- en wijntap, voldoende zit- en expositiegelegenheid. Dat kan van alles zijn. Bij de trailer kunnen we het terras met lounge of statafel meubilair afzetten en verlichting, met plaats tot ongeveer 50 personen. In overleg is er veel mogelijk. Neem contact met op met de botsauto-man!

BESTICKERING EN HUISSTIJL AANPASSEN

Aan de buitenzijde van de MOODWAGON kunnen we jouw eigen event ontwerp plaatsen of van een sponsor, foto, product, slogan enz. Alles is mogelijk. Prijzen van bestickering en/of demagnetisering zijn laag en worden door onszelf aangebracht en verwijderd. ​Neem nu contact op om je event nog bruisender te maken!