MOODWAGON


 

MOODWAGON, de naam zegt het al, is een mobiel voertuig dat sfeer, gevoel en emotie opwekt. Deze Amerikaanse combinatietrailer en vrij uniek model, bestaat uit een 7 liter pickup-truck van het merk GMC als trekkend voertuig met een daaraan gekoppelde evenementen trailer gebouwd door Trias. Deze is van het alom bekende Fifth Wheel-type. 

 

TECHNIEK

De trailer weegt 5500 kg en is geschikt om menige kracht bij je PRESENTATIE, BEURS, POP-UP EVENT en PROMOTIE CAMPAGNE bij te zetten. Naast de uitgebreide veiligheidsvoorzieningen beschikt de MOODWAGON trailer over een in hoogte instelbaar chassis, een uitklapbaar podium, presentatie vloer, een uitklapbaar zijpaneel dat tevens fungeert als dak, diverse expositie wanden binnen.

 

Er zijn 24 elektrapunten binnenin de trailer aanwezig. Er is gratis WIFI, een 70-inch LED TV-scherm, een AV-installatie met 2 x 500 watt vermogen voor muziek af te spelen via USB, CD of mobiele telefoon. Ook is er een verglijkbare versterking voor een draadloze microfoon mogelijk. Je kiest zelf de sfeer of zakelijke verlichting. In de trailer bieden wij oplaadcapaciteit voor 20 mobiele telefoons.

SERVICE

Aan alles is gedacht om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken. Aan boord bevinden zich o.a. een verse koffie machine, koeling, bier- en wijntap, voldoende zit- en expositiegelegenheid. Denk aan: beursmeubilair, lounge meubilair, party meubilair. Voor de trailer hebben wij materiaal om een terras met lounge of statafel meubilair af te zetten en verlichting neer te zetten dat plaatsbiedt tot ruim 50 personen. In overleg is er veel mogelijk. Neem contact met ons op.

BESTICKERING EN HUISSTIJL AANPASSEN

Aan de buitenzijde van de MOODWAGON trailer bevinden zich RONDE stickers. Deze kunnen allemaal uitgevoerd worden met EIGEN ONTWERP  en VERVANGEN worden door andere afbeeldingen. Aan ALLE ZIJDEN van de trailer waar u het woord Flexfurn ziet is er ruimte voor je eigen ROND of LANGWERPIG LOGO/MERK van een sponsor, foto, product, slogan etc. Alles is mogelijk. Wij verzorgen een 2-D presentatie van elke zijde van de MOODWAGON trailer indien u dat wenst.

 

Prijzen van bestickering en/of demagnetisering zijn laag en worden door onszelf aangebracht en verwijderd. Dit kan in je prijsaanvraag worden meegenomen.

 

EXPOSITIE WANDEN

Binnenin bieden wij de mogelijkheid voor het BEKLEDEN VAN PUBLICATIE VLAKKEN met stickers en of panelen.

OFFERTE

Vraag nu een offerte aan of laat je contactgegevens achter en we overleggen hoe we jouw event tot een belevenis voor je gasten gaan maken!